НАТО се беше превърнала в организация, която  според някои беше

...
НАТО се беше превърнала в организация, която  според някои беше
Коментари Харесай

Няма да има категорична зелена светлина за Украйна в НАТО на срещата във Вилнюс, смята анализатор

НАТО се беше трансформирала в организация, която  според някои беше изгубила смисъла, само че през последните 500 дни полята на НАТО се оказа извънредно значима.  Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria специалистът и учител по интернационалните връзки доцент Боян Хаджиев. 

Не чакам безапелационна зелена светлина за Украйна в НАТО на срещата във Вилнюс. Западните страни са извънредно внимателни във връзка с участието, разяснява доцент Хаджиев.
По-настойчиви за страните от източния фланг, защото сега Украйна се явява като в=един буфер сред тях и нападателната политика на Русия, която е такава не от през вчерашния ден. Военната помощ за Украйна е извънредно мудна, забавена. Само дребна част от западните съдружници оказват помощ интензивно на Украйна, други по-скоро гледат по какъв начин тя ще извоюва свободата си с кръв.
До момента България беше обект на съветската агитация, излъчвахме такива обръщение във връзка с войната. Сега откакто към този момент имаме ново държавно управление, стоим твърдо зад Украйна и НАТО, разяснява още доцент Боян Хаджиев.
По време на срещата на Зеленски и Радев видяхме тоталната некадърност на Радев да надскочи себе си и персоналните си благосклонности. Той изпадна в капан на неверни формулировки и пристрастия към Русия и Путин.
Оттеглянето на Марк Рюте от политиката в Нидерландия не дава гаранции, че България ще бъде по-близо до участие в Шенген. Ако да вземем за пример завоюват крайнодесните, възможностите ни ще продължат да понижават, разяснява във връзка с процесите в Нидерландия Боян Хаджиев.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР